Wysłany: 24-09-2009, 15:41 V Zlot Perkusyjny - 17.X.2009 - Bydgoszcz - Lizard King
Termin: 17.X.2009 (sobota) Startujemy: 16:00
Miejsce: Bydgoszcz, klub Lizard King (Jagielońska 39) - Naprzeciw dworca PKS
Wstęp: Wolny
W planie:
- Czarek Konrad, Marek Napiórkowski, Robert Kubiszyn - koncert
- Dariusz Daray Brzozowski - Workshop - Ostre granie
- Ślepy test talerzy perkusyjnych
- Drumbattle
- Zmagania o puchar perkusja.org w kilku kategoriach
- Prezentacja nowej marki DrumCraft - perkusje będą do ogrania
- Konkursy
Nagrody:
Dzięki naszym sponsorom udało się nam zebrać kilka skromnych nagród.
-----------------------------------
Nauczeni ubiegłorocznym doświadczeniem postanowiliśmy nie "przeładowywać" programu zlotu, aby uniknąć bieganiny, chaosu i niepotrzebnych napięć. Chcemy, aby cały program zmieścił się mniej więcej w założonych ramach czasowych, a kilka przerw technicznych nie skutkowało przedłużającym się czasem oczekiwania na kolejny jego punkt. Niech będzie to zarówno dla gości, jak i organizatorów mile i na luzie spędzony czas.
Mapki dojazdu, ew. telefony do noclegów opublikuję później.
co w zwiazku ze sprawą żaby? zlot dalej aktualny? proponuje sie nad tym zastanowic, bo atmosfera na zlocie bedzie raczej smutna...
Wiadomość jest smutna... to fakt : (
Ale, myślę, że odwołanie zlotu w tym momencie i odwołanie artystów którzy mieli by przyjechać, jest w praktyce nie możliwe (?)
Nie znoszę "gdybać" w takich sytuacjach, ale myślę, że żaba, tak patrząc na nas z góry, nie chciałby żebyśmy 'płakali', tylko żebyśmy pojechali na zlot, spotkali się w gronie perkusistów, posłuchali i pograli.
Jego ostatni opis na gg: "właśnie wstaje słońce jest dziś ja przekazuje ci byś nie dopuszczał złych myśli"
_________________ Sonor F2007, Paiste 2002, Pro Mark
Sory, taką nagrodę to trza było oblać Przychodząc na zlot mówiłem, nie wydaję za dużo kasy, bo muszę coś sensownego do bębnów dokupić, a po wygraniu - pierdziele idziemy pić
_________________ "Nie urodziłeś się z mózgiem, więc zacznij używać ciała"
Ja byłem pierwszy i miałem 458 uderzeń, potem był Lucass z jakimś kolesiem, mieli remis po 450 i potem się ścigali na pół minuty, ale nie pamiętam kto z nich wygrał. A za jedynki na padzie można było wygrać werbel Jordisonowski.
ciesze sie ze bylem. kumpel, z ktorym gralem drumbattle zajal 2 miejsce w naszej kategorii, dostal crasha amedii a na koniec wygral dixona demona. ciesze sie ze moglem wspolzawodniczyc z tak kreatywnym perkusista. ogolnie poziom byl wysoki, a zdobywca 1 miejsca w kategorii pro przedstawil poziom swiatowy. koncert czarka spowodowal ze wyskoczylem z kapci... jak Bog da- na avancie tez sie pojawie
_________________ perkusja to najwierniejsza kochanka...
Wreszcie dzisiaj o 19.30 dotarłem do domu. Było świetnie, gratulacje wygranych sprzętów. No i do zobaczenia za rok bo wcześniej myśle że się niestety nie uda:(
na pojedynczej. stopa byla z drumcrafta, bardzo podobna do basixa v6, czyli szalu wielkiego nie robila.
na pojedynczej, dlatego ze pad rolanda nie odczytywal dokladnie uderzen z twina
A tak w ogóle, to ma gdzieś ktoś jakieś fotki ze zlotu? Jeśli tak, to proszę o wrzucenie na jakiś serwis uploadowy, chciałbym sobie pooglądać, bo nie wszystko pamiętam ;P
A ja sądzę, że na dodanie zdjęć nie trzeba dużo czasu:P I, że Klinik nie jest AŻ TAK mocno zajęty, żeby nie mógł tego zrobić:P Pewnie po prostu nie chce mu się dupy ruszyć:P
no to kiedy jakieś zdjęcia, relacje innych itd ? co to jest ? na zlocie było tylko 5 osób ??
_________________ Najlepszy sklep perkusyjny: www.drumshop.pl
A ja sądzę, że na dodanie zdjęć nie trzeba dużo czasu:P I, że Klinik nie jest AŻ TAK mocno zajęty, żeby nie mógł tego zrobić:P Pewnie po prostu nie chce mu się dupy ruszyć:P
ej ej. kolego. troche szacunku...
osob bylo troche wiecej niz 8. w sumie byla cala sala, ale nie wiem ile z tego to byli perkusisci a ile forumowicze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum