Regulamin

Szukaj
 FAQ
 Użytkownicy
 Grupy
 Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: admin
07-05-2007, 23:03
ZŁOTA LISTA SKLEPÓW MUZYCZNYCH
Autor Wiadomość
andziol92 
shotgun blast

Wysłany: 08-11-2009, 14:29   

Ja również polecam poznański Avant Drum Shop.
Zamawiałem tam jakiś czas temu trochę pałek (na ponad 200 zeta, żeby był spokój na cały rok z kupowaniem badyli :) ).
Wysyłka błyskawiczna, pały przyszły już na drugi dzień roboczy.
Dostałem nawet mały rabacik :)
Doskonały sklep.

Murtagh 

Wysłany: 08-11-2009, 21:54   

Kupowałem niedawno werbelek w Avancie. Dostałem rabacik, a przesyłka była u mnie na następny dzień :D

sabian53 
pałker

Wysłany: 11-11-2009, 18:53   

Też Avant,nie ma u nich sytuacji bez wyjścia.Pzdr.

brzoza 
Masters Class

Wysłany: 06-01-2010, 16:37   

RIFF KATOWICE !!!!

Jakiś czas temu dostałem od sprzedawcy cynk że będą mieli wielką wyprzedaż na początku roku. I faktycznie, np. na takie zildjiany mają po 40 ,50 % zniżki !!!!!

I tak kupiłem Zildjian Armand Hat 13", który normalnie stoi 1600 zł (możecie spr. na internecie) za 990 zł !!! Poza tym mogłem ją wypróbować na zestawie, i obstukać wszystkie blachy jakie mnie interesowały. Przy czym sugestie i wiedza Pana tam pracującego były wielce pomocne !!! Szczerze polecam.

Bard 

Wysłany: 06-01-2010, 16:45   

Avant, byłem przy okazji w poznaniu i sprzedali mi sprzęt w czasie gdy sklep był już praktycznie zamknięty, dzięki !
chinka 12" DH, dobrze się sprawuje ! zobaczymy jak z wytrzymałością.

gizio 
Szatan?

Wysłany: 09-02-2010, 18:06   

Sklep muzyczny we Wrocławiu niedaleko Dworca Głównego. Nazwa - Gitary i Perkusje przy ul. Kościuszki 78. Naprawdę tam pełna profeska i oddanie dla klienta. Pani kierownik, w kwiecie wieku naprawdę przemiła, panowie od gitar także, a pan od perkusji to naprawdę porządny koleś. Można z Nim porozmawiać o wszystkim, poprosić o poradę (naprawdę rzetelną), obstukać sprzęt, z rabatem także nie ma problemu. Zawsze gdy jeżdżę do Wrocławia wstępuję do faceta i zawsze z czymś wyjdę. Ceny porównywalne do cen w sklepach nastawionych na same perkusje. POLECAM. Polecam także sklep muzyczny.pl (Ostrowski) we Wrocławiu, mimo że facet odpowiadający za perkusję to gitarzysta naprawdę zna się na rzeczy, nie ma problemu z obstukaniem sprzętu. Także POLECAM.
Oczywiście Avant + Drum Center + Perkusje.pl.

dark-deal 

Wysłany: 12-02-2010, 16:38   

RIFF KATOWICE

Świetna obsługa,profesjonalne podejscie.
Dowiedzialem sie wszystkiego o perkusji ktora chcialem nabyc.Pan specjalnie poswiecil mi swoj czas i wyliczyl kilka kombinacji kredytu.
Zero problemów z opukaniem blach.
Co do kwestii bassu mozna pograc na kazdym modelu i rowniez nie ma z tym zadnego problemu.

Polecam ten sklep rowniez ze wzgledu na znizki o ktorych pisał Brzoza, jak i z uwagi na fakt karty ktora przy 10 zakupie pałek generuje jedna pare gratis:D a mowimy tu o Vaterach czy zildkach
DW5002
http://www.perkusja.org/viewtopic.php?t=29502

tool 

Wysłany: 14-02-2010, 18:20   

cześć
chciałem spytać, gdzie we wrocławiu jest największy wybór blach do ogrania (zildjian, sabian, paiste najchętniej)? :) bo wiadomo, że często na stronach jest napisane, że są, ale nie ma ich fizycznie w sklepie do opukania. także prosiłbym o małą poradę.

a co do tematu: w zielonej górze polecam raczej pro-rocka, bo chłopaki nie znają się jakoś mega rewelacyjnie tematu, ale zawsze da się utargować porządny rabat (nawet na pałki czy naciągi) i ogólnie przyjemna atmosfera :)

lp2401 
_LP2401_

Wysłany: 15-02-2010, 10:39   

Ja polecam sklep DrumCenter.

Miła obsługa
Wysyłka w mniej niż 24 godziny
Mega wybór towarów
Jeżeli niema jakiegoś sprowadzenie to niejest problem
Pomieszczenie do testowania
Duże rabaty
...

Mógłbym tak wymieniać....!

Dzięki wszystkim z DC

Jesteście COOL...!

Tą Matę Tnę 
Fuck jazz too !

Wysłany: 16-02-2010, 16:06   

Cześć Wszystkim.

Jako,że większość z osób wypowiadających się chwali najczęściej sklepy , w pobliżu ich miejsca zamieszkania … ja też pochwalę sklep ze swojego „fyrtla”.
Jest nim poznański A V A N T D R U M S H O P w osobach : Daniel , Mateusz
,Damian … psa nie uwzględniam, bo natręt skacze stale i nic nigdy nie doradzi 

Praktycznie tylko tam się zaopatruję gdyż :

- „klient nasz pan” – co chcesz , to dostaniesz , jak nie ….zamówią Ci

- salka odsłuchowa - NIE KAŻDY SKLEP TO MA !! bierzesz co chcesz , testujesz…
konfrontujesz z opinią sprzedawcy, nikt
nie grymasi ,ze głośno, że siedzisz za długo, a że to za drogie i pograć
nie wolno…własne blachy do ogrania użyczą.

- vintage - za to szczególnie lubię ten sklep- pośród nowego chromu i niklu …
chłopaki
handlują niecodziennym sprzętem z lat minionych …. Czasami prawdziwymi
perełkami !

- crew ! - TO PODSTAWA ! …czynni bębniarze – a nie „sprzedafcy”… żadnego kitu-
Bierz to , bo dobre(czyt. nie schodzi) !

- klimat ! – zawsze cafe, herbatka , pogaduszka , „wyścigi” na pad’zie , Karpju użyczy
bezinteresownie trochę czasu na kilka żywych wskazówek za bębnami, Damian
pożyczy szkółkę …a Mateusz opowie co w wielkim świecie sex’u i business’u 

S U P E R S K L E P !!! sami zobaczcie ... http://www.myspace.com/avantdrumshop
Oho ! Widzę,że chłopaki dodali Video z oststniego ADS na www.drumshop.pl ! ...checki it out people !

Seph 

Wysłany: 03-03-2010, 00:00   

Riff Katowice- swietna obsluga, promocje, dobre ceny(talerze moglyby byc jedynie troche tansze)

Korzeń 

Wysłany: 09-03-2010, 12:27   drumcenter.pl

Zdecydowanie DrumCenter !

Paiste PST5 Rock hata 14 szukałem we wszystkich innych sklepach (google mi wywaliło z drumcenter.pl medium hata który mnie nie interesował), wszędzie mieli drogo. W końcu jednak na którejś z kolei stronie google znalazłem u nich ten talerz, opisany jako Rock hi-hat a nie rock hats, stąd tak daleko. Ze strony sklepu wziąłem numer gg do sprzedawcy, pana Darka. 5 minut rozmowy + fart, że załapałem się na promocję Paiste i talerz ląduje jutro u mnie w domu, w cenie jakiej nie widziałem w żadnym innym sklepie (wystarczy porozmawiać!). Zdecydowanie polecam. :)

PanAmeba 

Wysłany: 28-03-2010, 21:20   

Ja z kolei polecam białostocki SOLARTON mieszczący się na ulicy Kopernika. Spory wybór blach Amedii (jedyny sklep w mieście z tymi blachami), częste dostawy, możliwość zamówienia konkretnego modelu i opukania go. Dział perkusji mają w piwnicy, można tam siedzieć ile dusza zapragnie, wszystko ograć na spokojnie. Sprzedawcy są uprzejmi, rozmowni, nie narzucają się. Niedługo zamierzają (o ile już tego nie zrobili) poszerzyć swoją ofertę o wyższe serie Meinla. No i mają hardware z basixa, również w dobrych cenach.

edit: ortograf był.
Ostatnio zmieniony przez PanAmeba 13-04-2010, 20:46, w całości zmieniany 2 razy  

PrzemQdrummer 
DispersE

Wysłany: 12-04-2010, 20:50   

Jak dla mnie prym wiedzie drumcenter, a to ze względu na fakt, że bez jakiegokolwiek kontatku (z często bardzo zapracowanymi sprzedawcami :) ) wiem czy towar jest dostępny, dlatego też gdy jest ciśnienie a w gre wchodzi expresowa wysyłka wybieram DC
Drugi sklep to music store poznan w sensie ze perkusje.pl. Pierwszy raz dokonywałem zakupu na raty, przy okazji na odległosc (roland spd-s), statyw dedykowany dotarł od dystrybutora w mgnieniu oka... oczywiście świetny kontakt z Gregorem, który wytłumaczył jak przebiega sprzedaż ratalna ( 0% !!! ).

Gavron 
Wujek Staszek

Wysłany: 13-04-2010, 19:24   

Jak do tej pory nie sprawdziłem wielu sklepów, ale jedno mogę powiedzieć.
Drum center mnie zadziwił. Nie wierzyłem w historie o przesyłce następnego dnia roboczego. A tu taka niespodzianka ;p
Zamierzam tam też kupić naciągi do bębnów (jak tylko uzbieram troche chajsu xD) i zaopatrywać się w przyszłości.

Oxin. 

Wysłany: 29-04-2010, 09:44   

Dla mnie najlepszy jest Drum center i ogromnie go polecam.
Zamówiłem u nich żelki Rtom, u konsultanta Darka. Myślałem że żelki dojdą po tygodniu. A tu ździwienie po jednym dniu. Po prostu super : ). Żelki działają jak należy a obsługa drum center jak zawsze profesionalna ; ) Polecam.
Drugi sklep to nutka w Rzeszowie, zamówiłem u nich perkusję Gretsha Catalinę, i od razu na wejścię dali 600 złoty rabatu, perkusja doszło po 3 dniach roboczych. Sprzęt był ok, nieużywany żadnych niedociągnięć. ; )

Mroczny_Stefan 

Wysłany: 30-04-2010, 19:26   

MusicStore - Poznań - Obsługa nie wiem jaka jest ale przesyłka z talerzami doszła w 20h;)

Co do zagranicznych to:

Music In - San Marino( :biggrin: ) - Cała masa sprzętu, ceny trochę niższe niż u nas ale plusem jest to ze np. maja Ludwigi. Strona to : http://www.music-in.com/home.asp. Plusem jest np. to: http://www.music-in.com/h...BBE0023329951B9
Nie było żadnych problemów by wypróbować. :smile:

filip.rose 
Vic Firth 5B

Wysłany: 29-06-2010, 14:12   

Drum Center!

Ostatnio kupowałem tam cały zestaw razem z talerzami, naciągami, różnymi takimi. Obsługa na prawdę fachowa, znająca się na rzeczy, bezproblemowa (znałem już takich którzy prawie siłą chcieli mi wcisnąć jakiś towar - u nich tego nie ma!), a przede wszystkim miła. W sklepie panuję świetna atmosfera no i przede wszystkim mają ogromny wybór produktów i większość dostępna na stronie jest od ręki w sklepie. A jak będziecie mili to jeszcze rabat dostaniecie ;) Jak kupować bębny to tylko w DC!

Pozdrawiam
Filip

DarekMax 

Wysłany: 09-07-2010, 18:15   

Historia oparta na faktach :smile:
Ja nigdy w życiu nie byłem w Drum Center ale powiem krótko, że zakupy internetowe w tym sklepie to czysta przyjemność. Czasem kupuję w DC pokrowce, membrany, drobne akcesoria i jeszcze nigdy nie zawiodłem się. Zakupy w DC przebiegają szybko i sprawnie a wygląda to tak: krótka i konkretna rozmowa na GG o dostępności towaru, z mojej strony natychmiastowa wpłata na konto sklepu i wysyłka towaru tego samego dnia (i to się dzieje naprawdę). Towar zawsze profesjonalnie zapakowany. Rano przelewam pieniądze na konto sklepu a na drugi dzień odbieram paczkę i tak za każdym razem :smile: Rabaty w tym sklepie to chyba norma bo zawsze kupowałem po niższej cenie :smile: Dodam jeszcze, że obsługa jest bardzo miła, profesjonalna i wie co sprzedaje :smile: Gorąco polecam sklep Drum Center z Bydgoszczy.
Pozdrawiam, Darek :smile:
PS. Czy tak nie mogłoby być w każdym sklepie? :smile:

Odpowiedz do tematu