Regulamin

Szukaj
 FAQ
 Użytkownicy
 Grupy
 Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Zmiana dowodzenia
Autor Wiadomość
Cień 
moderator emeryt

Wysłany: 17-06-2008, 05:14   Zmiana dowodzenia

Aż się zdziwiłem, że żaden temat nie powstał i tylko notka informuje :)

Zacznę więc zatem:
Dziękujemy Ci Arturze za srogi kawał roboty jaką wykonałeś dla wszystkich.

Wszystkiego dobrego na nowej, mniej stresującej drodze życia ;)

Oj, niestety ale widzę że pozytywny wydźwięk tematu zostanie zakłócony niewielkim komentarzem.
admin napisał/a:

1. Artur (ex-admin) proponował administrowanie tym forum jeszcze dwóm innym osobom z tego forum. Dodam ze te osoby są z POZNANIA. Panowie którzy teraz tak głośno krzyczycie nie wiem o co bijecie piane, mieliście okazje być na moim miejscu, jednak nie jesteście.

Każdy ma prawo do swojego zdania. Taka była idea tego forum.

admin napisał/a:
2. Nikogo na tym forum nie zamierzam trzymać na siłę. Nikt z Was drodzy forumowicze nie uiszcza żadnych składek członkowskich, czy też innych opłat które utrzymują to forum, domenę lub support programowy, wiec nigdy nie dokładaliście się do forum i nikt nie pytal Artura ile placi, jak sobie z tym radzi itd.

Nigdy nie było mowy o żadnych składkach, a gdyby była to znalazłaby się duża grupa osób, która z przyjemnością dołożyłaby się do funkcjonowania forum. Nie zapominaj też, że czas każdej (a przynajmniej pracującej) osoby ma ekwiwalent pieniężny. Każdy moderator poświęca tego czasu ogrom. Wiem z autopsji. Administrowanie nie sprowadza się do płacenia za serwer.
Nota bene, kiedyś za stwierdzenie "nikogo nie zamierzam trzymać na siłę" dostawało się upomnieni od admina, moderatora. Czasem publicznie, czasem prywatnie, ale zawsze. Skoro chcesz utrzymać tradycje, to się upomnij proszę.

admin napisał/a:
3. Niezależnośc forum. Na tym portalu od dawien dawna są grupy związane w jakiś sposób biznesowo z dystrybutorami, sklepami itd, wiec nie piszcie mi o niezależności bo to forum już z założenia nie miało prawa być takim skoro założone zostało przez osobę prowadząca dystrybucję sprzętu perkusyjnego.

OWSZEM MIAŁO PRAWO. Nikt tutaj nigdy nie prowadził nachalnej propagandy.

admin napisał/a:
Admin: Audio-Tech
Thormes: MusicStore
Gregor: MusicStore (na forum jako Moderator)
Stukan: Drumstore
Cień: Drumstore
Karpju: Avant Drumshop
Wesołek: Avant Drumshop
Francuz: ex-Avant Drumshop (na forum jako Moderator)
Bunker: ex-Avant Drumshop
klinik: DrumCenter

Co do mnie skoryguj nieaktualne już informacje ;) Nikt nigdy nie ukrywał miejsca swojego zatrudnienia czy współpracy z kimś. Tak było dobrze i jest dobrze. Nie ma co "bić piany", bo nie ma to niczego wspólnego z czymkolwiek. Aż mi się przypomina, przysłowiowy już "dziadek w Wehrmahcie".
admin napisał/a:
4. Poprosiłem Artura (ex-admina) aby nie zatajał faktu zmiany administratora i aby wszystko przebiegało w sposób jak najbardziej jawny. Spodziewałem się szumu i nie przeliczyłem się. Krzykacze zawsze się znajdą na forum.

Zgoda. Znajdą się również osoby, które to forum tworzyły i chciałyby pomówić o tych zmianach.

admin napisał/a:
5 .Nikt z Was drodzy "krzykacze" nie pomyślał o tym aby napisać do mnie maila lub PW z zapytaniem jakie mam plany co do forum, co dalej bedzie, jaka polityka zostanie obrana. Nikt w Was! Najłatwiej jest krzyczeć, żalić się, tworzyć teorię opartą na domysłach i przypuszczeniach. Po cichu liczyłem na to iż znajdzie się chociaż jeden "krzykacz" który potrudzi się zadać proste pytanie.

Takie rzeczy jak plany powinieneś wszystkim sam przedstawić. Jawnie i bez pytania. Jeżeli zamierzasz obierać jakąkolwiek nową politykę to obawiam się, że staniesz się obiektem zaciekłej krytyki z definicji. Jakoś nie widzę tu jeszcze "krzykaczy". Nie popadajmy w paranoję, a Ty postaraj się wykorzenić wątpliwości od razu. Dyskusję, a nie zamykaniem tematu po tym jak napisałeś swój post, bo nie dość że podsycasz to jeszcze pośrednio potwierdzasz obawy, jak ich kpiąco nazwałeś, krzykaczy.

admin napisał/a:
6. Z Arturem ustaliliśmy iż jednym z podstawowych warunków, dla których moja osoba staje sie adminem jest utrzymanie tradycji tego forum. W naszym kraju mamy dwa duże fora perkusyjne które żyją swoim życiem i różnią się od siebie znacząco. To sprawia, że oba będą żyły swoim życiem a wszystkie klony obu tych for bardzo szybko umierają.

Doskonale. Co miałeś zatem na myśli w poprzednim punkcie nt. obierania polityki?

admin napisał/a:
7. Co zamierzam?

a) Przenosiny na szybszy i pojemniejszy serwer, który nie będzie sie zapychał jak ten obecny

b) Zmiana polityki publikacji reklam w celu pozyskania sponsorów na ew. zlot, konkursy, workshopy itp. Chciałbym dodać, że każda firma dystrybucyjna, każdy sklep itp będzie miała prawo do reklamy. W tym celu zostanie opublikowany dla reklamodawców specjalny cennik. [/quote]

c) Zależy mi aby forum stało się bezpieczniejsze a prywatne dane forumowiczów były chronione. W tym celu przeprowadzony zostanie audyt bezpieczeństwa, oraz zainstalowane zostaną wszelkie aktualizację łatające wszelkie dziury tego forum.

d) Chce polepszyć indeksacje z googlem aby coraz więcej osób trafiało na to forum.
[/quote]

Bardzo słuszne idee :)

admin napisał/a:
8. Ekipa moderatorów pozostaje w obecnym składzie.

To, co prawda, już nie moja sprawa, ale sądzę że to może być kwestią. Sposób w jaki wypowiadasz się sugeruje, że kompromisowość, którą Artur ma opanowaną do rangi sztuki, nie jest Twoją dewizą.

admin napisał/a:
Dziękuję za uwagę

Ja podziękuję gdy ten post zostanie przeczytany, przedyskutowany i - co najważniejsze -niezmieniony, a temat otwarty do dyskusji.

admin napisał/a:
Mam nadzieję że będę godnym następcą Artura i podołam temu trudnemu zadaniu jakim jest administrowanie tak dużym portalem społecznościowym.

To było ładne, ale wiedz że już na wstępie straciłeś zaufanie wielu osób zamykając dyskusję, z której pochodzą wszystkie powyższe cytaty. Zamykanie tematów nie jest administrowaniem "dużym portalem społecznościowym". Określanie osób, które nawet nieco przesadzą per "krzykacz" nie jest nim również.

admin napisał/a:
Pozdrawiam
Tomek.

Również pozdrawiam

Cień

bunker 

Wysłany: 17-06-2008, 07:49   

Uff... Cieniu ale dałeś lekture od rana

Nie zawsze zgadzałem sie z Cieniem jednak tym razem przyznaje racje i zgadzam sie w 100%

Chciałem jeszcze tylko wrócić do słowa "niezależne" Otóż tak to forum było niezależne. Każdy miał prawo wypowiedziec sie w każdej kwestii. Każdy miał prawo do własnego opisu i reklamy w przeciwieństwie do tego drugiego forum.
Zamykanie tematu nie wróży zmaian na dobre.

Pozdro

xklimasx 
Epileptic Drummer

Wysłany: 17-06-2008, 09:51   

Cóż...Prawda leży po obu stronach barykady. Na www.forum.perkusjaonline.pl jest reklama drum center i to taka że aż w oczy bije i nie mam tu na mysli banera bijącego tak, że nie sposób od niego odwrócic uwagi, ale temat DRUM CENTER który jest w zakładce "katalog głowny" tak więc nie zgodzę się z opinią jednego z forumowiczów- SALAQa (chyba tak to się pisze) który twierdzi że sklep tomka nie jest wynoszony na piedestał.

Inna sprawa jest taka (i tu zgodzę się z Tomkiem), że na tym forum również były reklamowane sklepy DrumShop i MusicStore z tym że w mniejszy sposób tzn: u mnie w sklepie blablabla, u nas masz tak blablabla i tak dalej. Rozmawiałem juz na ten temat kiedyś z Francuzem(pozdrawiam) że wszystko tak naprawdę zamyka się w towarzystwie wzajemnej adoracji, no ale przecież każdy zna się ze zlotów perkusyjnych....

Ja nikomu nie zazdroszczę pracy w DrumShopie ( w którym zawsze lubiłem robic zakupy), DrumCenter (zacząłem kupowac jak mama klinika podawał sprzęt spod lady), DrumStorze czy MusicStorze (Wojtek bardzo spoko koleś) chociaż sam pracuję u konkurencji.

Prawda jest taka, że forum nigdy nie będzie niezależne jesli moderatorami są ludzie pracujący w powyższych sklepach i w każdym innym sklepie muzycznym, bo panowie nie ukrywajmy nawet jesli spotykacie sie na zlotach to zawsze w jakims stopniu reklamujecie swoja firme...

Na sam koniec tylko dodam że nie jest dobrze kiedy dwa największe fora perkusyjne ma jedna osoba która de facto prowadzi największy sklep perkusyjny w Polsce. Teraz nie będzie przeciwwagi DrumCenter kontra DS, MS, Dstore. Teraz będzie tylko to pierwsze

Mefiu 

Wysłany: 19-06-2008, 15:33   

Drodzy forumowicze, zamknięcie tematu to jedno a drugie to usunięcie mojego posta z godziny ok. 2 w nocy.

Moj post wygladal tak (nic w nim nie zmieniłem):

"...Tak sobie przeczytałem na spokojnie ten caly temat i musze powiedziec ze naprawde jest sie czego obawiac jesli chodzi o kwestie tego czy forum bedzie nadal niezależne - mowicie ze forum to my i ze zawsze panuje wolnosc wypowiedzi - otóż nic bardziej mylnego - wystarczy ze zaczna sie czystki i szykany tych którzy będa mieli inne zdanie (patrz forum perk. online)
Doskonale znam to wszystko z forum perkusja.online gdzie udzielałem sie wczesniej - tam klika klinika i kanclerza czyli banda lizusów i dupowłazów rozdawała "karty".Jak tylko ktos mial inne zdanie dostawał ostrzezenia a wrezultacie banowano go. I tu niestety jak narazie wszystko wskazuje na to ze zacznie robic sie podobnie.
Zobaczycie ze zaczną sie robic kółka wzajemnej adoracji na tym forum co porózni tylko forómowiczów.
Dla mnie osobiscie Klinik nie jest zadnym autorytetam ani znawcą - tak samo jak dalo sie zaobserwowac nie jest tez pasjonata jesli chodzi o bebny a jedynie zwyklym handlarzem. Dlatego dziwi mi nie to co sie tutaj teraz dzieje....
TO NIE JEST ODPOWIEDNIA OSOBA NA TĄ FUNKCJE ..."

Niecałą godzine po napisaniu tego posta został on usunięty a sam temat zamknięty.
Moj post zostal usuniety poniewaz PODOBNO łamie regulamin - pytam w jaki sposob ?
Na dodatek otrzymałem ostrzeżenie od Klinika o następującej tresci "Obrażania, osądzania, wulgaryzmów na tym forum nie będzie." - moje pytanie gdzie tu są wlgaryzmy i jakaś obraza, a może to ze nazwałem kogos lizusem ? - widac ze prawda boli... Forum jest do oceniania wiec tego nikt mi nie moze zabronić. Poprostu fakty są takie a nie inne - Prawda strasznie zabolała szanownego Klinika który zachował sie jak szczeniak usuwając mi posta i dając ostrzezenie.
Dzieje sie tak jak przewidziałem i napisałem w moim poscie.

Cała tą sprawe zostawiam Wam moi drodzy forumowicze.
Zastanówcie sie tylko na jakim forum teraz będziemy i kim tak naprawde jest Tomasz Klinikowski

Pozdrawiam

DfA 
Amator

Wysłany: 19-06-2008, 16:17   

Bardzo mnie zaniepokoi jak i tym razem Twój post zostanie usunięty.

shalaq 
Nachos drummer

Wysłany: 19-06-2008, 16:53   

@Mefiu- pamietam, Twoj ban wynikal z tego, ze w jednym temacie nie potrafiles nie byc wulgarny. Totalna żenada i brak gustu. A co z tworzeniem kolejnych kont? O tym nie napisales....

bunker 

Wysłany: 19-06-2008, 17:07   

shalaq napisał/a:
@Mefiu- pamietam, Twoj ban wynikal z tego, ze w jednym temacie nie potrafiles nie byc wulgarny. Totalna żenada i brak gustu. A co z tworzeniem kolejnych kont? O tym nie napisales....

Rozumiem ze masz na mysli to drugie forum?

Cień 
moderator emeryt

Wysłany: 19-06-2008, 18:45   

Wiecie, ja chciałbym aby Tomek odpowiedział mi w tym temacie i to na temat. Jeżeli ktoś ma zaszłości z innego forum, to jego problem. Perkusjaonline bojkotuje perkusja.org i bezlitośnie tępi wszelkie napomknięcia o jego istnieniu. Wobec tego - dajmy pokój chłopakom, niech się bawią u siebie.
Mnie interesuje 9i wszystkich powinno) aby perkusja.org pozostało niezależne.

Bębniarek 

Wysłany: 19-06-2008, 19:05   

Cień napisał/a:
Wiecie, ja chciałbym aby Tomek odpowiedział mi w tym temacie i to na temat. Jeżeli ktoś ma zaszłości z innego forum, to jego problem. Perkusjaonline bojkotuje perkusja.org i bezlitośnie tępi wszelkie napomknięcia o jego istnieniu. Wobec tego - dajmy pokój chłopakom, niech się bawią u siebie.
Mnie interesuje 9i wszystkich powinno) aby perkusja.org pozostało niezależne.

Hmm ...
Po pierwsze nikt nikogo nie bojkotuje że już nie wspomnę o "tępieniu" kogokolwiek , tak się składa że jestem na Perkusja Online od samego początku baaa nawet jestem moderatorem i niczego takiego nie zauważyłem . dwa fora o tej samej tematyce i tyle , moim zdaniem cała reszta to mitomania i nadwrażliwość
Nie popadajmy z skrajności

The Kaesbohrer 
Konrad jestem

Wysłany: 19-06-2008, 19:09   

Cień napisał/a:
Perkusjaonline bojkotuje perkusja.org i bezlitośnie tępi wszelkie napomknięcia o jego istnieniu.

Nigdy na tym forum nie byłem, jeśli to prawda to jest to żałosne... potwornie żałosne

francuz 
Mr. Gadżet

Wysłany: 20-06-2008, 00:08   

Nie będę się więcej uzewnętrzniał i prowadził tej rozmowy, bo cokolwiek bym nie napisał będzie odbierane przez pryzmat moich znajomości...
Kto chciał, ten przeczytał...
Ostatnio zmieniony przez francuz 22-06-2008, 23:57, w całości zmieniany 1 raz  

gizmo 
brzmi fajnie.

Wysłany: 20-06-2008, 07:22   

może nie jestem tak związany z tym forum, jak kolega wyżej...ale jednak było dla mnie jakimś źródłem informacji, nie tylko z naciskiem na jedną firmę, na jeden prodkukt...ogółem choć rzadko sie udzielałem, czytałem nowe newsy i staralem sie je jakoś wprowadzać w życie, ćwiczenia porady były dla mnie motorkiem,który napędzał mnie jeszcze bardziej i utwierdzał, że to co robie, że granie sprawia mi cholernie wielką przyjemność...

myśle,że zmiana dowodzenia na forum nie będzie miała wiekszego wpływu na ludzi,którzy udzielają sie na nim, zawsze szczerze powiedziawszy można wymieniać poglądy na froncie neutralnym, spotkaniach a nie na częściowo cenzurowanej witrynie...

tak to czuje po prostu, choć sie nie udzielam za bardzo na forum, ale takie mam zdanie.

Cień 
moderator emeryt

Wysłany: 20-06-2008, 08:45   

Ludzie o czym Wy mówicie? Dlaczego w czasie przeszłym?
Rozmawiałem z Arturem, nikt poza Klinikiem nie był zainteresowany (inna sprawa, że zwrócił się do bardzo ograniczonego grona).
Czy nie rozumiecie, że trzebaby być kompletnym idiotą, żeby porywać się na jakiekolwiek niepopularne zmiany na perkusja.org? Chce czy nie chce, Klinik sobie zdaje sprawę z tego, że jego rynek zbytu i klienci (byli, obecni, potencjalni) to właśnie forum. Jakikolwiek zamach na autonomię, obiektywizm czy wolność wypowiedzi odbije się na DC finansowo, bo konkurencja jest na rynku duża. Sądzę, że wiele osób w takiej - hipotetycznej (podkreślam) - sytuacji wolałoby kupić nawet głupie pałki w dowolnym miejscu byle nie "u tego co zawłaszczył i niszczy forum".

Tak więc, mimo POWAŻNYCH - i wyrażonych już - wątpliwości, jestem pełen optymizmu. Klinikowi musi zależeć na tym forum, bo z tego żyje.
Podobnie jak Francuz, włożyłem w to forum absurdalną ilość czasu i napisałem jakieś 2% postów (swoją drogą - dlaczego zniknęły statystyki, Tomek? Takie braki podsycają paranoję, skoro nie widać czy na forum nie dzieją się dziwne rzeczy). Jestem z nim związany emocjonalnie i mimo, że nie udzielam się ostatnio, to cała sytuacja mną dość wstrząsnęła. Powtarzam się chyba...
Uważam, że nie ma co siać paniki. Po prostu trzeba każdemu dać szansę, niezależnie od sympatii, antypatii czy interesów.
Wybacz Francuz, Twoja sygnatura sprawia, że jesteś dla wielu osób równie obiektywny co Klinik, niezależnie od stanu faktycznego i Twoich ogromnych zasług w tworzeniu forum.
Tym samym wychodzisz na pieniacza, po raz drugi proszę o wybaczenie, mimo że stonowanego i piszącego ładnie, lekko i gładko.

I jeszcze drobiazg - nasz dorobek, baza danych aktualna na dzień przenosin jest zabezpieczona i poza czyimkolwiek wpływem - tak zadeklarował Artur. Uważam jednak, że Klinik (lub Artur) powinni udośtępnić jej kopię zapasową komuś do przechowania (nie wykorzystania celem zrobienia konkurencji - co ważne) dla podkreślenia dobrej woli. Artur odmówił mojej prośbie, uznając że byłoby to nie w porządku wobec nabywcy (przykre określenie w kontekście forum). Z tym, że prawa autorskie do treści nie zostały przez nikogo nabyte...
Ostatnio zmieniony przez Cień 20-06-2008, 08:54, w całości zmieniany 2 razy  

hakael1977 

Wysłany: 20-06-2008, 08:49   

Miałem coś skrobnąć ale francuz napisał już chyba wszystko i ja się pod tym podpisuję . Dodam tylko , że zapowiedzi zmian (np. sytuacja z Mefiu ) powodują u mnie wrzenie w żyłach . Było to w/g moich odczuć postępowanie ( Administratora ) niezgodne z regulaminem - za dwa "epitety" w kierunku innych osób , nie związanych z forum nie wlepia się warna a już tym bardziej nie usuwa postów . Mam nadzieję , że był to zwykły błąd i jednorazowa nadinterpretacja regulaminu . Jeśli jednak tak nie jest i było to działanie w pełni świadome to ja już zaczynam myśleć cóż to za zmiany nas jeszcze dopadną . Ja w każdym razie czekam na rozwój sytuacji .

thormes 
perkusje.pl

Wysłany: 20-06-2008, 11:03   

ludzie, zachowujecie sie jakby nas znowu niemcy najechali. forum sprzedane, trzeba zyc dalej, nikt nikogo nie wyrzuca nikt narazie nic nie zmienia piszcie dalej posty dzielcie sie wiedza, chcecie tworzyc ogolnodostepna spolecznosc, czy spolecznosc ogolniedostepna tylko dla wybranych ? :D Przeciez francuz czy ktokolwiek inny z pokaznym dorobkiem moze dalej go rozbudowywac bez przeszkod, jesli tacy jestescie oddani to sie cieszcie, ze forum dalej jest i dalej funkcjonuje i funkcjonowac bedzie, a klinik nie jest debilem, zeby zrazac do siebie jakichkolwiek perkusistow. byle tutaj mozna bylo miec podpis z nazwa sklepu, w ktorym sie pracuje, w przeciwienstwie do online`a ;)

bunker 

Wysłany: 20-06-2008, 11:11   

thormes napisał/a:
byle tutaj mozna bylo miec podpis z nazwa sklepu, w ktorym sie pracuje, w przeciwienstwie do online`a ;)

no właśnie Wojtek, tyle że mój opis został w nocy pomniejszony do minimum i zmieniono kolor czcionki ;)

DfA 
Amator

Wysłany: 20-06-2008, 11:22   

bunker napisał/a:
no właśnie Wojtek, tyle że mój opis został w nocy pomniejszony do minimum i zmieniono kolor czcionki ;)

Bo spójrzmy prawdziwe w oczy - był trochę prowokacyjny :P Ja też nie mam nic przeciwko reklamom sklepów a wręcz przeciwnie; po prostu wszystko w granicach rozsądku i kultury ;)

xklimasx 
Epileptic Drummer

Wysłany: 20-06-2008, 11:44   

z Drugiej strony jaka to różnica czy będzie DC reklamowane czy DrumShop czy MusicStore? przecież panowie to forum miało również charakter komercyjny wystarczy spojrzeć na podpis "
francuza" czy kiedyś "gregora". Inna sprawa jest taka, że źle się dzieje kiedy osoba która ma największy sklep perkusyjny w Polsce ma również dwa największe fora internetowe odnośnie tematyki perkusyjnej. Jak już wcześniej napisałem -" zostaliśmy sprzedani!!!!!"

Najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że kolejna placówka DrumCenter zostanie otwarta prawdopodobnie w Poznaniu. dopiero wtedy podniesie się wrzawa

dysio 

Wysłany: 20-06-2008, 12:25   

hehe podejrzewam spisek połączonych sił masonów i cyklistów...

Artiemu dzięuje za prowadzenie przez tyle czasu tak świetnego, uporządkowanego i wogóle mojego ulubionego forum. Wiem że Klinik to spoko gość i napewno będzie kontynuował tutejsze tradycje.

Peace.

jankes 
abixolkusz.pl

Wysłany: 20-06-2008, 12:56   

Cień napisał/a:
prawa autorskie do treści nie zostały przez nikogo nabyte...

No i to jest idealne podsumowanie.

"....NAJDOSKONALSZĄ MUZYKĄ JEST CISZA, WYSTARCZY TYLKO UMIEJĘTNIE JĄ DOPEŁNIĆ...." (MILES DAVIS)

Cień 
moderator emeryt

Wysłany: 20-06-2008, 14:03   

xklimasx napisał/a:
Jak już wcześniej napisałem -" zostaliśmy sprzedani!!!!!"

Ze swoim wkładem - 84 posty, czyli nieco ponad promil jesteś jednym z ostatnich, którzy mają prawo do takich twierdzeń. Z tego co wiem sprzedana została domena i nic ponad to. Każdy użytkownik ma prawo stąd zniknąć i skasować swoje cenne (ponoć sprzedane) posty. To tak odnośnie owego promila.

Wkurzacie mnie serio. Nic się nie zmieniło, a kilka osób jest sfrustrowanych i rzuca górnolotne hasła.
Skoro tak źle że DC "ma" dwa fora perkusyjne to załóżcie swoje, skopiujcie swoje posty i wklejcie je tam na dobry początek kasując je jednocześnie stąd. Macie moje pełne poparcie, pomoc, udział, co tam chcecie. Ale bez kuźwa destrukcji, podżegania do exodusu i czarnego PR'u. Piszcie wprost.
Perkusja.org to kawał życia wielu z nas, mojego szczególnie (kto oglądał statystyki to wie). Dajcie sobie do ciężkiej cholery spokój z tym pitoleniem o wolności póki nie będziecie mieli argumentów i dowodów na jej faktyczne ograniczanie. Niie można dopuścić by czyjeś prywatne antypatie czy, co gorsza, interesy i frustracja z nimi związana wprowadzała tutaj złą atmosferę. Zwróćcie uwagę ilu jest użytkowników. Ilu z nich ma jakiś problem? Komu przeszkadza, że forum zarządza teraz firma będąca potentatem na rynku i mająca interes w organizowaniu konkursów czy zlotów czyli kontynuowaniem tradycji de facto?
Podsumowując wracam do pierwszej myśli: krytykujcie proszę mając na uwadze ile to forum Wam zawdzięcza, ile go zbudowaliście.

niemabata 
uczę się dopiero

Wysłany: 20-06-2008, 14:14   

jak już napisałem francuzowi, ja czekam na rozwój wydarzeń, jak będzie się źle działo, to po porstu powiem o tym i pójde stąd. a mam nadzieję, że nie będę musiał. :)

Klinikowi życzę dużo dobrego, i udanej współpracy z forumowiczami.

xklimasx 
Epileptic Drummer

Wysłany: 20-06-2008, 14:32   

Cień napisał/a:

Ze swoim wkładem - 84 posty, czyli nieco ponad promil jesteś jednym z ostatnich, którzy mają prawo do takich twierdzeń.

Po pierwsze nie wiem jakie to ma znaczenie a po drugie, dlaczego upubliczniasz moje dane? Jak ktoś będzie chciał to sobie sprawdzi

hakael1977 

Wysłany: 20-06-2008, 14:36   

xklimasx napisał/a:
dlaczego upubliczniasz moje dane?

One są publiczne - każdy , kto wejdzie w twój profil widzi ile napisałeś - to nie jest tajemnica :D .

xklimasx 
Epileptic Drummer

Wysłany: 20-06-2008, 14:37   

no więc niech każdy kto będzie zainteresowany sobie sprawdzi

Odpowiedz do tematu