Prośba do ekipy z Poznania. Dajcie znać tu jakim pociągiem będziecie jechać jeśli się wybieracie tym rodzajem transportu to się zabiorę z wami bo w kupie raźniej
Eh, nawet nie wiecie jak cierpie, ze bede sie mogl pojawic na zlocie. I to jeszcze w takim skladzie. 16 akurat lece do meksyku, takze wypije tam Wasze zdrowie tequila z robakiem, a jak. I Mam nadziej, ze zlot stanie tradycja , a na nastepnym bede mogl juz osobiscie poznac szanowne towarzystwo.Poki co bede wypatrywal relacji, filmow i zdjec : )
no i się pojawił mały problem... może mnie nie być;\ coś pechowa ta sobota 16. Postaram się zrobić wszystko co w mojej mocy, żeby chociaż na chwilkę się zjawić, ale może być ciężko kurdeeee....
od której zaczyna się impreza? od południa jakoś czy tylko wieczór i noc?
_________________ 1 metr to droga jaką pokonuje światło w próżni w czasie 1/299792458sek.
Prośba do ekipy z Poznania. Dajcie znać tu jakim pociągiem będziecie jechać jeśli się wybieracie tym rodzajem transportu to się zabiorę z wami bo w kupie raźniej
Dublus, jakby co to ja się piszę zbieramy ekipę z okolic Poznania! jakby co to PW! Na jakiś pociąg czy coś
czy jest jakaś godzina rozpączęcia zlotu i czy jest to godzina południowa, popłudniowa czy tylko wieczór:) czekam na odpowiedź:)
Oficjalna godzina rozpoczęcia zlotu planowana jest na godzinę 16. Zajrzyj na pierwsza stronę tematu jest plakacik i bilecik do wydrukowania dla osob ktore chca wejsc za FREE
no i o taki info chodziło:) dzienkówa... kurde nie może być, ja muszę coś zrobić i przyjechać... mam jeszcze 2 tygodnie na wymyślenie niecnego planu...
_________________ 1 metr to droga jaką pokonuje światło w próżni w czasie 1/299792458sek.
Cholerka miałem już w planach przyjazd, nocleg, bitwa, piwko, spotkanie z ziomami z forum... A przypomniało mi się, że obiecałem mojej dziewczynie, że 16.08 pojedziemy na casting do szansy na sukces. Zdołowałem się... Ale obietnice trzeba dotrzymywać. Chyba, że coś nie wypali i zagonie towarzycho na bębnienie:D
Jedzie ktoś z okolić Białego ?
Lub też może mi ktoś na PW machnąc jak się zbiera ekipa z wawy żebym mógł ewentualnie jakoś dołączyć?
może się wybiorę jak z kasą się wyrobie...
Taki wypadzik to ze 150...
60 bilet w 2 strony + nocleg + jakieś piwko
Być, będę. Nie wiem tylko, czy z zespołem przyjedziemy zagrać(bardzo prawdopodobne), czy sam. Jeśli to drugie, możemy się zgadać ekipą Poznańską na wspólny wyjazd.
Pozdr i do zobaczenia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum