Wysłany: 24-07-2008, 15:54 ZLOT IV - Bydgoszcz 16-08-2008 (sobota)
OGÓLNOPOLSKI ZLOT PERKUSYJNY
Dzień: 16-08-2008 (sobota)
Miejsce: Bydgoszcz, klub Mózg, Gdańska 10
W planach:
Artyści:
Virgil Donati
Piotr Pniak
Marcin Jahr - prowadzący
Konkursy z nagrodami
Będą to konkursy dla tych co grają już stosunkowo długo, także dla tych co grają bardzo krótko, konkurs na wiedzę ogólną oraz konkursy absolutnie dla wszystkich, które nie będą wymagały ani wiedzy perkusyjnej ani też umiejętności.
Jam Session
Gitarzysta - zalatwiony
Basista - załatwiony
Klawiszowiec - w trakcie załatwiania
Drum Battle
Zestawy do Drum Battle to:
Pearl MMX
Pearl BRX (wezmę swój prywatny zestaw)
Dzięki uprzejmości kilku forumowiczów, oraz jednego z dystryutorow talerze do Drum Battle załatwione. Wszystkie zestawy do Drum Battle będą uzbrojone w naciągi RMV
Rzutnik do puszczania DVD
Solówki
Występ zespołów:
E-150
The Day After
The Wife Beaterz (Poznań)
Główne nagrody w konkursach:
1. Podwójna Stop Dixon PP-9280D
Do tego dochodzi cała gama gadżetów perkusyjnych w postaci smyczy, plakatów itp.
Lokal załatwiony, mamy do dyspozycji dużą salę koncertową na wyłączność oraz stoliki w sali przy barze. Nagłośnienie (przody, odsłuchy, konsola, mikrofony) załatwione. Rzutnik załatwiony
Mapa Dojazdu
Z Dworca PKP do DC jest dogodny dojazd jednym autobusem - linia 67. Wysiadka na przystanku na Fordońskiej, kiedy po lewej stronie pojawi się kolejno: Domar, Obi, Galeria Pomorska. Następnie trzeba podejść kawałek w kierunku, w którym dalej jedzie autobus, po prawej stronie stacja kontroli pojazdów i na pierwszym pietrze DC. Uwaga - nie wsiadajcie do jadącej w tym samym kierunku przyspieszonej linii 94, ponieważ nie zatrzymuje się w pobliżu sklepu.
Z PKP bezpośrednio do Mózgu dojechać najlepiej autobusem 54 - wysiadka na przystanku za Operą Nova ( po prawej ) i przejście przez Focha na Gdańską.
Z dworca PKS do DC dojechać najlepiej tramwajem nr 3.
Z DC do Mózgu tramwaj 3, wysiadka na rondzie Jagiellonów.
Z dworca PKS bezpośrednio do Mózgu podejść najlepiej pieszo, ponieważ jest to odległość jednego przystanku. Ewentualnie dowolny tramwaj lub autobus 54 do ronda Jagiellonów.
W skrócie:
PKP -> DC : Autobus 67 (Galeria Pomorska po lewej stronie)
PKP -> Mózg: Autobus 54 (Rondo Jagiellonów)
PKS -> DC: Tramwaj 3 (Galeria Pomorska po lewej stronie)
DC -> Mózg: Tramwaj 3 (Rondo Jagiellonów)
NOCLEG
Miejsce: Akademik Uniwersytet Kazimierza Wielkiego ul. Ogińskiego 16
Telefon: 52 341 20 43
Cena za osobę: 32 PLN
Ten kto ma ochotę na spokojnie i tanio się przespać proponuje sobie wcześniej zadzwonić i zarezerwować sobie miejsca. Pokoje 2-osobowe.
Do klubu mózg około 15-20 minut piechotą.
UWAGA! Impreza biletowana
Dla forumowiczów wejście za FREE po okazaniu biletu. Bilet do pobrania i wydrukowania poniżej. Format druku : 10cm x7cm, kolor lub cz-b.
Znajomi mają zespół w bydzi spytam się czy by nie chcieli zagrać, ale nic nie obiecuję jeszcze:) Ja jadę autem z Koszalina jak ktoś chce się po drodze zabrać to dać znać:) chociaż z tego co pamiętam jkoś nikt z tych rejonów nigdy nie jeździł, ale mogło się pozmieniać, więc żeby nie było informuję:)
ps: Klawiszowca też mogę spróbować zwerbować:p
_________________ 1 metr to droga jaką pokonuje światło w próżni w czasie 1/299792458sek.
A o której zakończenie imprezy? Bo jak późno to jakiś nocleg przed podróżą powrotną by się przydał.
Jak każda impreza zależy od ludzi. Myślę że gości i rozrywki brakować nie będzie więc do późnych godzin nocnych. Właśnie rozglądam się za noclegami. Skoro są wakacje to będę próbował w akademiku okolicznej akademii muzycznej. Blisko i powinno być tanio.
Znajomi mają zespół w bydzi spytam się czy by nie chcieli zagrać, ale nic nie obiecuję jeszcze:) Ja jadę autem z Koszalina jak ktoś chce się po drodze zabrać to dać znać:) chociaż z tego co pamiętam jkoś nikt z tych rejonów nigdy nie jeździł, ale mogło się pozmieniać, więc żeby nie było informuję:)
ps: Klawiszowca też mogę spróbować zwerbować:p
Na Ciebie zawsze można liczyć w doli i niedoli. Pokłon
Jaki to zespół? Może znam. Sam też rozmawiam z różnymi zespołami, ale są wakacje i zawsze ktoś w rozjazdach.
jak moje niskie doświadczenie nie przeszkadza, to postaram się przyjechać i postarać się czegoś nauczyć Jakbym jechał to mam dwa miejsca wolne w samochodzie. Ruszam z Radomia, ale jeszcze nie jestem pewny na 100%
chętnie pooglądamy Ci co nie będą na zlocie szkoda że mnie nie będzie.. ale akurat z zespołem gramy w ten dzień.. i nie da rady się wykręcić.. ale.. może w przyszłym roku..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum