Który werbel będzie lepszy Primer Artist Maple 14/5,5, czy może werbel Tama Superstar 100% brzozowy. Ceną się nie różnią (500zł). Podawajcie wady i zalety jednego i drugiego.
Z góry dziękuje
Pozdro.
Rozstrzygał nie będę bo nie grałem na artiście ale jeżeli chodzi o plusy to na pewno plus dla Tamy za Die Casty, Artis jest Lakierowany a o Tamie tego nie napisałeś. Podstawową różnicą jest drewno Tama - brzoza Artist - Klon, tak naprawdę to dla mnie z tym że brzoza gorsza od klonu to wielka ściema zależy czego chcesz od tego werbla, ponoć brzoza głośniejsza.
Sam musisz zdecydować. Aaaa o ile mi wiadomo to Tama nie jest w 100 % brzozowa bo dodają do niej lipy dla wykończenia.
ja polecam tego premiera artist maple, miałem go ale sprzedałem bo szukałem czegoś lepszego, tylko że przewinęło się parę werbli przez moje ręce i w tej półce cenowej powiem Ci że ciężko znaleść dla niego konkurencje. Zapomnij o jakiejś brzozowej Tamie, Artist zjada ją na śniadanie
Przeczytałem crash test kolegi bigosa i w pełni sie zgadzam.
ja polecam tego premiera artist maple, miałem go ale sprzedałem bo szukałem czegoś lepszego, tylko że przewinęło się parę werbli przez moje ręce i w tej półce cenowej powiem Ci że ciężko znaleść dla niego konkurencje.
A grałeś na tym werblu Tamy?
Zdania widzę są tu rozbieżne jedni za Tama inni za Primerem, niech wypowie się ktoś kto grał na werblu Tamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum