Regulamin

Szukaj
 FAQ
 Użytkownicy
 Grupy
 Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Jaką perkusję elektroniczną wybrać?
Autor Wiadomość
office8 
Gabo

Wysłany: 31-07-2010, 11:48   

kacperlbn napisał/a:
mam yamahe i w padzie stopy posiadam wejscie. działa to tak że przez to można podłączyć drugiego pada do stopy.. czyli jechać na dwie nogi bez twina. ale wydawać na drugiego pada to też troche głupi pomysł. no Chyba że ktoś musi. A co do tego żeby tam podłączyć np.: chrasha to trzebaby najpierw rozdzielić to na mono bo inaczej na crashu będzie dźwięk stopy.

Witam
Kacperlbn,nie do końca tak jest.Dodatkowe wejście w tej stopie jest właśnie dla dodatkowego crasha do fabrycznego zestawu specjal.(takowy posiadam)Nic nie musisz rozdzielać jezeli chcesz mieć crash,jedynym minusem jest wspólna regulacja głośności razem ze stopą ale poprzez potencjometr stopy,z pozycji modułu możesz już robić cuda.

kacperlbn 

Wysłany: 31-07-2010, 15:37   

wiem office8, w module można sobie wszystko poustawiać, jest tyle funkcji, że czasem ciężko było się w tym połapać. No i fajnie mieć możliwość ustawiania różnych blach na różnych miejscach pada...
-------------------------
Yamaha + Gibraltar Intruder

office8 
Gabo

Wysłany: 31-07-2010, 16:08   

Dokładnie.Ta Yamaha to mistrzostwo świata i nikt mnie nie przekona o wyższości Rolanda,nawet 20 który jest dokładnie 2 razy droższy.

Odpowiedz do tematu