Witam. Pilnie potrzebuje sie dowiedzieć który z tych naciągów będzie lepszy. Który ma większe mięcho i jest ogólnie lepszy. Czym sie różnią te dwa modele?
Powiem Ci tam, miałem EMADA II i był świetny, przy niskim (luźnym stroju) miał taki fajny basik. Takie coś czego szukałem. Przy odpowiednim rezo, czyli np. dedykowane REMAD bedziesz sam zdziwiony, no i wyciągniesz z niego porządane mięcho. Ja bym stawiał na EMADA II z szeroką gąbką w kołnierzu tłumiącym
zależy na jaką centrale chcesz założyć
generalnie emad 1 to jednowarstwowy naciąg i mięcha nie bedziesz miał
gmad to pośredni naciag między emad I a emad II
zapewne dedykowany głębokim centralkom z profesjonalnego kolnu ludziom co nie lubią plastiqu
_________________ nie rżnij głupa rżnin z karabinku i sru seryjką po oponach
Cześć pzowolicie ze se tu podepne moje pytanie. Kupiłem se Emad 2 na centralke 22" i mam takie otóż pytanie, czy jak nałoże ten naciag z tłumieniem to moge se spokojnie reczniki wyciagnąć z centralki ? czy uzywac reczniki do tłumienia rezonujacego naciagu firmówki od zestawu ? Pozdro
EDIT: aha i jeszcze chcialem sie spytac czy warto dziure w firmowym rezonaczu robić ? (chciałbym grać funk/rock/i może w metal)
Dzieki. A co z tym "sideholem" jesli wogole dobrz to napisałem? Opyla sie go robić ? mam mapexa q ponad 3 letniego :P. Zastanawiam sie czy gorącą puchą tego nie wypalić. (typ muzy: funk, rock,metal). Ewentualnie zapodac linka bo poprzez szukaj nie znalazłem
Jak słysze o tych sposobach na wypalanie puszką itp to mi się robi coś.
Njalepiej kupic sobie arkusz samoprzylepnej folii, odrysować 3-4 kółka od płyty cd, wyciąć te krążki z 1,5 cm zapasem, następnie wyciąć środek i takie kółeczko nakleić na naciąg od spodu potem wystarczy ostry wąski nożyk do papieru lub tapet (taki z odłamywanymi końcówkami za 5 zeta) i według powstałego naklejonego szablonu wyciąć tym nożykiem otwór. Naklejony szablon zostawić - będzie wzmacniał brzegi otworu. 15 minut trwa taka operacja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum