Posiadam takie "cuś" w swoim zestawie, kupiłem za 3 stówy w ragtimie. Fakt, że Dimavery, ale myślę że po zmianie naciągów zabrzmią baaardzo sensownie ;] Wszak konstrukcja nie jest zbyt skomplikowana ;] Dla przykladu te produkowane przez Remo aktualnie kosztują ok. 269 $ ;]
Posiadam takie "cuś" w swoim zestawie, kupiłem za 3 stówy w ragtimie. Fakt, że Dimavery, ale myślę że po zmianie naciągów zabrzmią baaardzo sensownie ;] Wszak konstrukcja nie jest zbyt skomplikowana ;] Dla przykladu te produkowane przez Remo aktualnie kosztują ok. 269 $ ;]
ech to dużo jak na same żelastwo tylko ale ja mam bzika na tym punkcie bo brzmienie ma krystaliczne jak jeszcze do tego sie je nagłosni potrzebuje takie coś do zestawu bo lubie robić klimaty takie troche progresywne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum