DrumCenter sukcesywnie rozszerza swoją ofertę, w pierwszych tegorocznych dostawach dotarły do nas miotełki Regal Tip i zapowiadamy dalszy napływ nowości. Ponadto świeże dostawy Vic Firtha i Remo przyniosły ze sobą lepsze, niższe ceny. Zachęcamy do zapoznania się z tą ofertą i zapraszamy przy okazji do zabawy – trzy produkty wymienionych powyżej marek zawierają w opisach na stronie sklepu wyróżnione odpowiednią grafiką wyrazy. Zadanie polega na ich odnalezieniu i ułożeniu w hasło.
Rozwiązanie przesłać należy mailem na adres: administrator@perkusja.org
Mail z odpowiedziami powinien dodatkowo zawierać:
- Login forum (brak loginu dyskwalifikuje z konkursu)
- Imię i nazwisko
- Dokładny adres zamieszkania do wysyłki nagrody
- Telefon kontaktowy
Maila proszę zatytułować: Konkurs Luty 2010 (Twój nick z forum)
Wśród prawidłowych odpowiedzi rozlosowane zostaną nagrody:
Thomas Lang Crative Control 2DVD - 159 zł
Thomas Lang Creative Control Książka + CD - 89 zł
Paiste - Oryginalna smycz do kluczy
Paiste - Oryginalna przypinka i berolok
Na Wasze maile czekamy do 28 lutego 2010.
Mail z odpowiedziami powinien dodatkowo zawierać:
- Login forum (brak loginu dyskwalifikuje z konkursu)
- Imię i nazwisko
- Dokładny adres zamieszkania konieczny do wysyłki nagrody
- Telefon kontaktowy
Maila proszę zatytułować: Konkurs Luty 2010 (nick z forum)
UWAGA!!!
Konkurs tylko i wyłącznie dla zarejestrowanych forumowiczów.
_________________ Ci co najwięcej krzyczą mają najmniej do powiedzenia...
dzięki moderatorom za usunięcie głupich postów... eee... tzn. super rozrywka to szukanie haseł a pomysł ciekawy chodź mógłby być... hmmm trudniejszy ? bardziej irytujący ? taaak...
Ostatnio zmieniony przez Kaczor 06-02-2010, 16:31, w całości zmieniany 2 razy
Prosze sprecyzować, ponieważ ja nie wiem, czy to dobrze, że ktos pochwala inicjatywę administratora, czy jest wręcz poirytowany iż śmieci się w powyższym temacie.
Chcieliśmy odejść nieco od klasycznych pytań rodem z audio tele i zaproponowaliśmy taki schemat. Będziemy organizować kolejne konkursy w podobnej konwencji i ten można potraktować jako rozgrzewkę lub wstęp do kolejnych działań.
Pozdrówka dla wszystkich i owocnych poszukiwań.
_________________ Posłuchaj jak w duszy cisza gra, a potem odtwórz ją rytmem.
Będziemy organizować kolejne konkursy w podobnej konwencji i ten można potraktować jako rozgrzewkę lub wstęp do kolejnych działań.
O, fajnie wiedzieć W sumie ten sposób też jest dość ciekawy, bo przy tym szukaniu znalazłam wiele fajnych rzeczy, na które bym się pokusiła przy odrobinie kasy. Wcześniej tam nie zaglądałam, więc po prostu tego nie widziałam Więc przy okazji ciekawa reklama
Będziemy organizować kolejne konkursy w podobnej konwencji i ten można potraktować jako rozgrzewkę lub wstęp do kolejnych działań.
O, fajnie wiedzieć W sumie ten sposób też jest dość ciekawy, bo przy tym szukaniu znalazłam wiele fajnych rzeczy, na które bym się pokusiła przy odrobinie kasy. Wcześniej tam nie zaglądałam, więc po prostu tego nie widziałam Więc przy okazji ciekawa reklama
Nawet bardzo cwana, przypadkiem przy przeglądaniu tego wszystkiego przypomniało mi się, ze muszę kupić pałki...
ja tak samo, pierwsze hasło i domyśliłem sie dwóch pozostalych :D ale kurnasz chata trzeba sprawdzić czy jest zgodne, remo powinno ograniczyć ilość produktów, musialem przejrzec dwa razy calosc bo za pierwszym coś pominąłem ^^'
winszuje pomysłu! :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum